8. jan. 2007

T-2 še znižal cene

Edini, ki so cene res krepko zaokrožili NAVZDOL!
4 Mbps / 1 Mbps: 31€ (7.429 SIT)
1. tel. prik.: 4€ (959 SIT)

(doma)


(služba)

2 komentarja:

  1. Anonimni3:26 pop.

    T2 je najslabše in najbolj neodgovorno podjetje v SLO! Če ga sploh dobiš...je že vesolje, poli ko ga pa maš gre pa skoz nekaj narobe, ko ti pa gre čist narobe, poli si pa itak v pizdi, ker ti pridejo "popravit" šele čez kak mesec, pa še takrat ne nardijo nič! Tv stalno ustavlja, kocka in vem kaj še, samo normalno nikoli ne dela, uni po telefonu mi pa govorijo da vse dela ok! Telefon je skrajno neuporaben-odmeva, prekinja, včasih sploh ne dela, mislim da bi blo boljše če bi prodajal z špago povezane jogurtove lončke, tak smo se vsaj zmerom slišal kot otroc! Ti jih pa še promoviraš? Upam da ti kej za to plačajo....

    OdgovoriIzbriši
  2. Sej bi brisal post, sam je bolj učinkovit odgovor. Kot prvo, T-2 ponuja storitve z uporabo dveh omrežij. Eno je lastno in drugo od nacionalnega operaterja. Težave se pojavljajo izključno v tujem omrežju, ker je preslabo vzdrževano in ni primerno za širokopasovne povezave, čeprav se hvalijo da je!
    Druga stvar pa je ta, da lahko dobiš pomoč na mnogo različnih načinov - preko helpdeska na 0590 00 002 ali pa na neuradnem forumu, kjer se fantje iz T-2 trudijo tudi neuradno pomagati strankam. poglej na http://t-2.stamcar.com.
    pa še nekaj T-2 raste. To kar je včeraj "šepalo" bo jutri bolje kot pri kakršnikoli konkurenci!

    OdgovoriIzbriši